Onze oorsprong
Een goede kok haalt zijn inspiratie niet uit een kookboek, maar uit
het leven zelf. Zo heb ik het vak misschien wel geleerd in de Brabantse
Biesbosch. Al sinds m’n jonge jaren ga ik als het even kan naar dit
prachtige
natuurgebied, waar ik in polder De Lepelaar een boerderijtje deel. Bij
het knapperend haardvuur, met een goed glas wijn en in gezelschap van
m’n
beste vrienden maak ik graag de heerlijkste gerechten. Bereid met
liefde
voor de natuur, met veel gevoel voor sfeer en met de ingrediënten
die toevallig voorhanden zijn.
Van deze passie heb ik inmiddels mijn beroep gemaakt. Terwijl ik in
de Biesbosch nog altijd graag voor vrienden kook, doe ik dat nu met
gelijkgestemde
collega’s voor kleinere en grotere gezelschappen door het hele land.
Met
dezelfde toewijding en met veel aandacht voor sfeer en de mensen voor
wie
ik kook.
Paul
Paul van den Boomen