Wie wij zijn
Koken is onze passie voor eten én mensen
Paul van den Boomen is de inspirator en chefkok van Lepelaar catering. Hij geniet zelf het meest van heerlijk eten en een mooi glas wijn in de warme sfeer van het gezelschap van vrienden en collega’s. Een ongedwongen ambiance waar gelachen wordt, waar gemoedelijke gesprekken zich ontspinnen en waar iedereen zich welkom voelt. En zo wil hij u ook graag uitnodigen aan een gastvrije tafel.
Met de oprichting van Lepelaar catering in 2000 kan hij deze passie waarmaken. Vooral ook omdat hij mensen om zich heen heeft verzameld die deze visie van nature in hun werk uitdragen. Met persoonlijke aandacht en eerlijke gerechten zetten wij een bijzondere maaltijd op tafel in een sfeer waarin ieder zich thuis zal voelen.
In vervoering van onze wereldspecialiteiten
Onze menu’s zijn gebaseerd op de traditionele keukens van de Mediterrane landen, Azië en Mexico. De geuren, kleuren en smaken nemen u mee op reis naar verre oorden. Met zijn authentieke gerechten wil Paul van den Boomen u laten genieten van de sfeer van de zwoele Mediterrane avonden, de gezellige drukte van de geurige markten in Indonesië, de intieme restaurantjes in India of de levendige maaltijden uit Mexico.
Verfijnde gerechten, mooi door eenvoud
Voor Paul geen frutsels en franjes, maar natuurlijk en eerlijk eten. Met verse ingrediënten bereiden we alles zelf. Paul is een echte smaakkunstenaar. Door proeven en variëren komen de groenten, het vlees, de vis, de kruiden en specerijen tot hun recht in verfijnde gerechten.
Wij koken voor ú
We bereiden de gerechten zodanig gevarieerd met pittige en zachte kruiden en smaken, dat ieder er van kan genieten. Daarmee houden we er rekening mee dat smaken verschillen.
Elke menu dat wij voor onze klanten bereiden is dan ook maatwerk, precies afgestemd op wat hen voor ogen staat.